påkjørt bilulykke I Florida

hit and run bilulykke I Florida

hvis du er involvert i en bilulykke, aldri forlate scenen før politiet ankommer.

anslagsvis 1 i hver 4 motorkjøretøy ulykker I Florida er truffet og kjøre, som er når en av sjåførene flykter åstedet for ulykken i stedet for å ta ansvar eller ringer 911.

selv om de fleste hit and run krasjer bare forårsaker skade på eiendom, kan noen være dødelige. Dessverre er mange av ofrene for hit and run krasjer fotgjengere, og de blir også ofte alvorlig skadet eller drept.

også viktig å innse er at å forlate åstedet for en ulykke er ulovlig I Henhold Til Florida lov.

Straff For Å Forlate Scenen

Førere involvert i en bilulykke I Florida bør aldri forlate scenen av flere grunner. For det første vet du ikke om noen er skadet og trenger hjelp. Bor på scenen og ringer 911 om nødvendig kan redde noens liv.

For Det Andre er det faktum at å forlate scenen før hjelpen har kommet, kan føre til kriminelle anklager. Loven er uforsonlig når det gjelder kostnader etter en hit og kjøre bilulykke. Hvis sjåføren flykter scenen, vil en kriminell etterforskning begynne. Hvis sjåføren blir tatt, er straffen alvorlig.

Straff for En Hit og Kjøre I Florida

Skade På Eiendom Skader Dødsfall
  • Andre grad forseelse
  • Opp til 60 dager i fengsel
  • En $ 500 bot
  • andre-eller tredjegrads forbrytelse
  • Førerkort tilbakekalt i tre år minimum
  • en fem års maksimal fengselsstraff
  • en $ 5000 bot
  • første-graders forbrytelse
  • Minimum fire år i fengsel, maksimalt setning på 30 år
  • en bot på $10 000
  • Lisens tilbakekalt for tre år minimum

Straff for hit and run-stasjoner ble endret i juli 2014 da Aaron Cohen Life Protection Act ble undertegnet I Florida lov. Loven er oppkalt etter en 31 år gammel syklist, ektemann og far til to, som ble slått og drept av en full sjåfør som flyktet fra ulykkesstedet i februar 2012. Sjåføren ble fanget og dømt til to års fengsel, en mindre setning enn hva han ville ha tjent hvis han hadde blitt dømt PÅ EN DUI drap kostnad. Loven krever enhver sjåfør dømt for å forlate en krasj scene som resulterte i en dødsfall for å tjene minst 4 år i fengsel.

for ulykker med skade på offeret, kan sjåføren bli belastet med en forbrytelse i tredje grad. Straffen for dette kan resultere i tid i fengsel eller prøvetid, pluss en $5000 bot. En ulykke som resulterer i død av offeret er en første-graders forbrytelse og kan resultere i så mange som 30 år i fengsel, pluss en $ 10.000 bot.

for førere som er påvirket av et berusende stoff, er den obligatoriske minimumsstraffen to års fengsel. Førerkort kan også tilbakekalles i alle tilfeller der gjerningsmannen forlot scenen.

hva Gjør Du Hvis Du Er Offer For En Hit Og Kjøre

hvis du er alvorlig skadet en hit og kjøre, kan du ikke være i stand til å gjøre mye bortsett fra å vente på første responders. Men hvis du ikke var alvorlig skadet, er det flere skritt du kan ta med en gang:

  • hvis du er utsatt for en hit og kjøre ulykke, det første du bør gjøre er å sjekke hele kroppen for skader og å ringe en ambulanse og politiet. Hvis du ikke kan gjøre disse samtalene, be et vitne om å gjøre det for deg.
  • hvis du er tilstrekkelig uskadd til å gjøre det, fortell politiet så mye som deg om ulykken. De vil være spesielt interessert i merke, modell og farge på kjøretøyet som rammet deg. Hvis du kan, gi dem en beskrivelse av sjåføren og nummerskiltinformasjonen. Eventuelle detaljer i det hele tatt bør formidles til offiserene for å gi dem den beste muligheten til å finne sjåføren som slo deg.
  • Snakk med noen øyenvitner, enten andre drivere eller tilskuere. Hvis det skjer i et nabolag eller kjøpesenter, gå til boliger eller butikker og finne ut om noen så noe-eller enda bedre, hvis de har kameraer som kan ha fanget hendelsen på tape.
  • Ta bilder av relevant informasjon, spesielt kjøretøyskader.

Florida Er en no-fault forsikring stat, noe som betyr at å betale for monetære tap knyttet til en ulykke er generelt oppgaven med forsikringsselskapet med personskade beskyttelse forsikring. Med andre ord, prosedyren er mye det samme om forårsaker driveren forlater scenen eller ikke.

Ifølge Florida lov, alle sjåfører involvert i en ulykke er pålagt å stoppe og vente på politi, selv om de ikke er ansvarlig for å forårsake ulykken. Hvis sjåføren befinner seg, bør forsikringen betale for dine medisinske regninger og eventuelle skader på eiendommen din. Men selv om sjåføren ikke er plassert, kan du være i stand til å få kompensasjon fra forsikringsselskapet gjennom uforsikrede / underforsikrede bilist lover I Florida.

Selv Om Florida bil forsikringer tilbyr dekning for uforsikrede eller underforsikrede drivere, kan forsikringsselskapet prøve å betale så lite som mulig etter en ulykke. Det er viktig for deg å helt forstå din forsikring å vite hva dine rettigheter er. Før diskutere noe med din adjustor, er det svært viktig å diskutere din situasjon med en dyktig personskade advokat.

Hva Skjer Når Sjåførene Forlater Scenen?

Dessverre, når sjåførene forlater ulykkesstedet, kan de Være vanskelige å spore opp. Det andre uheldige aspektet for ofrene er at det også er vanskelig å få penger til hendelsen. Når en sjåfør forlater åstedet for en bilulykke, blir det en kriminell etterforskning.

Drivere forlater ulykkesstedet av mange grunner, inkludert:

  • de har ikke bilforsikring.
  • de kjører et uregistrert kjøretøy eller på en suspendert lisens.
  • de var i ferd med å begå en annen forbrytelse eller har en utestående warrant.
  • de har ikke førerkort.
  • de er redde for deportasjon eller kriminell handling.

Juridisk Regress For Hit And Run Ofre

Dessverre, når drivere forlater ulykkesstedet, kan de være vanskelig å spore opp. Det andre uheldige aspektet for ofrene er at det også er vanskelig å få penger til hendelsen. Når en sjåfør forlater åstedet for en bilulykke, blir det en kriminell etterforskning.

Drivere forlater ulykkesstedet av mange grunner, inkludert:

  • de har ikke bilforsikring.
  • de kjører et uregistrert kjøretøy eller på en suspendert lisens.
  • de var i ferd med å begå en annen forbrytelse eller har en utestående warrant.
  • de har ikke førerkort.

de er redde for deportasjon eller kriminell handling.

Juridisk Regress For Hit And Run Ofre

Å Forlate åstedet for en bilulykke er en forbrytelse, så din eneste rettslige regress som offer er hvis at-feil driver er funnet og belastet. Hvis det er mulig, er det første skrittet å ta på scenen å ringe politiet. Det er best å vente på å ringe forsikringsselskapet før etter at du har roet ned og kan gi dem uttalelser som ikke vil sette kravet ditt. Hvis sjåføren er funnet, er det best å ansette en personskade advokat hvis du er innstilt på å få økonomisk kompensasjon fra dem.

en god auto ulykke advokat vil analysere din situasjon for å bygge en sterk sak. Han eller hun vil også forhandle med forsikringsselskapet ditt, samt kjempe for deg i retten hvis det kommer til det. Hvis du er utsatt for en hit og kjøre bilulykke, ta kontakt med en erfaren personskade advokat for å hjelpe deg å gjenopprette kostnadene og få kompensasjon du fortjener.

var du nylig involvert i en hit og kjøre I Florida? Erfarne Tampa advokater På Lorenzo & Lorenzo kan hjelpe deg å oppnå juridisk kompensasjon du fortjener.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.